Øker kapasiteten på både kort og lang sikt

Indus midlertidige skolemoduler har lyst interiør, gode akustikkegenskaper og en vel gjennomtenkt planløsning. Klasserommene er 61 m2 hvilket gir et bedre arbeidsmiljø og en forutsetning for bedre læring.

Siden starten i 1974 har vi fått mye erfaring, men vi har også tatt vare på all input og ønsker fra pedagoger og bestillere. Det er kanskje derfor vår skolemodul S27 er så populært at den er blitt valgt til over 450 etablerte skoler i Sverige. Som totalleverandør kan Indus påta seg alt fra grunnarbeider og søknad om byggetillatelse til etablering, innflytning av møbler og montering av lekeapparater. Når skolelokalet er på plass sørger vi for at alt fungerer slik det skal, og våre serviceteknikere er alltid tilgjengelige ved eventuelle justeringer og spørsmål.

Velger du leie skolemoduler fra Indus får du skolelokaler å trives i mange, mange år fremover i tid.

Indus skolemoduler – klimasmart og praktisk

Pedagoger og elever tilbringer mange timer på skolen. Å leie moduler er en ideell løsning når det kommer til plassmangel. Enkle, gjennomtenkte løsninger og smarte finesser bidrar til skolelokaler å trives i.

Indus tröskelfritt

Ingen gulvskinner i modulskjøtene – for enklere rengjøring

Öra

Akustikktak – for behagelig lyd på skolen

Indus ventilation

Nærværestyrt ventilasjon – for effektiv luftbehandling og lavere energiforbruk

Indus utrymningsdörrar

Rømningsdører i klasserom – for raskere evakuering

Tilgjengelighet i henhold til lover og normer

Våre skolemoduler er til for alle. S27 er utstyrt med store HWC der det finnes plass på hver side av toalettet i tilfelle noen behøver hjelp fra assistenter. Det finnes heller ingen vask eller lignende ved siden av toalettet. Ramper, repoer utenfor entredører samt korridormål er i henhold til lover og krav. Det ser vi på Indus som en selvfølge. Indus skolepaviljong er til for alle.

Indus moduler förskola Mossen Göteborg

Referanser

Indus Sverige AB

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Norge AS