Øker kapasiteten på både kort og lang sikt

Indus skolemoduler har lyst interiør, gode akustikkegenskaper og en vel gjennomtenkt planløsning. Klasserommene er 61 m2 hvilket gir et bedre arbeidsmiljø og en forutsetning for bedre læring.

Siden starten i 1974 har vi fått mye erfaring, men vi har også tatt vare på all input og ønsker fra pedagoger og bestillere. Det er kanskje derfor vår skolemodul S27 er så populært at den er blitt valgt til over 450 etablerte skoler i Sverige. Som totalleverandør kan Indus påta seg alt fra grunnarbeider og søknad om byggetillatelse til etablering, innflytning av møbler og montering av lekeapparater. Når bygningen er på plass sørger vi for at alt fungerer slik det skal, og våre serviceteknikere er alltid tilgjengelige ved eventuelle justeringer og spørsmål.

Velger du Indus skolemoduler får du en skole å trives i mange, mange år fremover i tid.

Indus skolemoduler – klimasmart og praktisk

Pedagoger og elever tilbringer mange timer på skolen. Enkle, gjennomtenkte løsninger og smarte finesser bidrar til en skole å trives i.

Ingen gulvskinner i modulskjøtene – for enklere rengjøring

Akustikktak – for behagelig lyd på skolen

Nærværestyrt ventilasjon – for effektiv luftbehandling og lavere energiforbruk

Rømningsdører i klasserom – for raskere evakuering

Tilgjengelighet i henhold til lover og normer

Våre skolemoduler er til for alle. S27 er utstyrt med store HWC der det finnes plass på hver side av toalettet i tilfelle noen behøver hjelp fra assistenter. Det finnes heller ingen vask eller lignende ved siden av toalettet. Ramper, repoer utenfor entredører samt korridormål er i henhold til lover og krav. Det ser vi på Indus som en selvfølge. Indus skolepaviljong er til for alle.

Indus Sverige AB

Ängsvägen 9 Box 228 444 23 Stenungsund

Tel: 0303-390 400

info@indus.se
Indus Stockholm

Ullevivägen 12 197 40 Bro

Tel: 08-409 195 00

stockholm@indus.se
Indus Norge AS

Tretjerndalsveien 54
2016 Frogner

Tel: +47 63 86 61 00

info@indus.no
Indus Skåne

Tel: 040-785 60

skane@indus.se