Kontor

En god dag på jobben – med Indus kontormoduler.

En kontormodul er ikke lenger hva den en gang var. Tidligere fantes det brakkeløsninger med middelmådig ventilasjon og lite plass. I dag finnes det moderne moduler med god høyde under taket, kontorer med egen ventilasjon, samt nettverksuttak ved hver kontorpult.
Vi tilbringer det meste av tiden vi er våkne på jobben, og det stiller krav til miljøet vi befinner oss i. Det er nettopp derfor vi på Indus retter et stort fokus mot å tilby lokaler man trives i.
Våre kontormoduler er lyse, enkle å rengjøre, romslige og har moderne ventilasjon som består av aircondition og komfortkjøling dersom dette er ønskelig. Med mange valgmuligheter hva gjelder tilbehør, skaper vi et behovstilpasset miljø med alle de bekvemmeligheter og tekniske finesser man kan tenke seg. Som kunde hos oss har du rett til å stille krav, og vi lover å gjøre vårt beste for å imøtekomme disse.

Alt for å gjøre din hverdag enkel og trivelig.

 

 

Dersom dere har behov for større kontorlokaler; for både kortere så vel som lengre perioder – er den ideelle løsningen å leie kontormoduler.

  • Dere bestemmer lengde på leieperioden selv.
  • Ingen kapital behøver å bindes for bygging av nye permanente lokaler.
  • Fast kostnad pr måned – under hele leieperioden.
  • Det er enkelt å legge til eller ta bort moduler leieperioden.

Vi på Indus vet at endringer forekommer og at behovene endres med disse – derfor forstår vi viktigheten av fleksibilitet. Dette er noe som gjenspeiles i våre moduler og også i vår måte å arbeide på. Med innervegger som kan flyttes har dere mulighet til å tilpasse planløsningen etter deres behov, også om behovet skulle endres over tid.

På Indus jobber vi hver dag med kvalitets- og miljøspørsmål, både hva gjelder utviklingen av moduler, samt vårt daglige arbeid. CSR (Corporate Social Responsibility (sosialt samfunnsansvar) veier tungt hos oss. Derfor sørger vi for at vår virksomhet er klima kompensert hva gjelder utslipp.

Deres behov og våre erfaringer til sammen gjør at vi kan tilby den optimale kontorløsningen for deres bedrift.

 

La oss hjelpe dere med å trives på jobben.

Har dere behov for kontorlokaler raskt så har vi løsningen. Les under for ytterligere informasjon om hva vi kan tilby og nøl ikke med å kontakte en av våre selgere på telefon +47 63 86 61 00.

Eksempel på planløsning

Syv kontorer med minikjøkken og møterom

Last ned nå

Tilbehørs katalog

En enklere brosjyre som viser et utvalg av våre tilbehørs muligheter

Last ned nå

Produktbeskrivelse kontormodul type M-27

Last ned nå

Planløsning kontor

Kontor med møterom og kjøkken

Last ned nå
Indus Sverige AB

Ängsvägen 9 Box 228 444 23 Stenungsund

Tel: 0303-390 400

info@indus.se
Indus Stockholm

Ullevivägen 12 197 40 Bro

Tel: 08-409 195 00

stockholm@indus.se
Indus Norge AS

Tretjerndalsveien 54
2016 Frogner

Tel: +47 63 86 61 00

info@indus.no
Indus Skåne

Tel: 040-785 60

skane@indus.se