Indus kontormoduler har god takhøyde, er lyse, romslige og enkle å rengjøre. Moderne ventilasjon kan kompletteres med aircondition om dette ønskes. Vi har stor variasjon i tilvalg for å skape et så behovstilpasset miljø som mulig med alle bekvemmeligheter og tekniske finesser man kan tenke seg. Fortell oss hva din virksomhet ønsker, så skal vi gjøre vårt beste for å imøtekomme deres behov.
Vi tilbringer store deler av vår våkne tid på jobben og dette stiller krav til arbeidsmiljøet. Nettopp derfor legger Indus stor vekt på å ta frem kontorlokaler man trives med.

Lei kontoret modul for modul

Å leie kontormoduler er en ideell løsning når det kommer til plassmangel. Både på kort og på lang sikt. Utover et friskt og moderne behovstilpasset lokale finnes flere fordeler.

Indus planering

Dere bestemmer selv leieperioden

Indus inget kapital

Ingen kapital behøves å bindes i nybygg

Indus ekonomisk

Fast månedspris under hele leieperioden

Indus modulärt

Enkelt å legge til eller ta bort moduler under leieperioden (gjelder ikke Business Class)

Behovstilpasset for optimale løsninger

Forandringer skjer og behov endres. Vi på Indus forstår viktigheten av fleksibilitet og har tatt fatt på dette når vi har arbeidet frem våre kontormoduler. Gjennom flyttbare mellomvegger finnes muligheter for å tilpasse planløsningen etter behov, og sammen med stor variasjon i tilvalg av bekvemmeligheter og tekniske finesser muliggjøres en optimal kontorløsning. La oss hjelpe dere med å trives på jobben!

Indus flyttbara väggar

Våre kontormoduler

Referanser

Indus Sverige AB

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Norge AS