Fremtidens lokaler

Hver modul fra Indus skal holde lenge og være trivelig å være i. Derfor er vi nøye med å sørge for at våre moduler tilbyr et bra inne- og utemiljø med gjennomtenkte materialvalg og høy finish.

Vi renoverer modulene nøye mellom leieperiodene, før de tilpasses for neste behov. Indus er en familiebedrift i andre generasjon som har leid ut moduler siden 1974. Vi er ca 50 ansatte og finnes i Frogner i Sørum, Stockholm og Kungälv.

Kontakt oss

Visjon

Levere moduler som overgår våre kunders forventninger og befeste vår posisjon som bransjens grønneste firma.

Forretningsidé

Med fokus på bærekraft, miljø og våre kunder, skal vi tilby moderne konseptløsninger i form av utleiemoduler, for midlertidige eller permanente lokalbehov.

Kjerneverdier

  • Trygghet
  • Engasjement
  • Kvalitet
  • Kundetilfredshet

 

Trygghet: Når Indus leverer moduler vil vi at kunden skal føle seg trygg. Allerede fra den første kontakten, gjennom leieperioden og frem til vi har demontert og returnert modulene.

Også internt streber vi etter at våre medarbeidere skal føle seg trygge på arbeidsplassen. Kontinuerlig utvikling av arbeidsmiljøet samt gode kontakter med fagforbund er noen av våre fokusområder.

Engasjement: Våre kunnskapsrike medarbeidere gjør alt for at du som bestiller og bruker skal få tilpassede lokaler etter dine ønsker. Prosjektering, montasje og service under leieperioden drives med omsorg for kunden av vårt engasjerte personale.

Gjennom våre virksomhetsgrupper på Indus skaper vi transparens mellom ledelse og medarbeidere. Alt for å skape god kommunikasjon og godt samarbeid. I disse gruppene kan samtlige medarbeidere på Indus være med på å påvirke utviklingen av foretaket Indus.

Kvalitet: Når Indus etablerer moduler skjer det alltid med kvalitet. Våre moduler er moderne og oppfyller de nyeste gjeldende kravene på alle områder. Indus ansatte kjenner alltid en stolthet ovenfor sitt arbeid og det vi leverer.

Kundetilfredshet: Indus har alltid kunden i fokus. En intern klisje våre selgere har er «kunden er min beste venn». Vi på Indus tror at om vi stadig utvikler oss og leverer med høyeste kvalitet, er det god nok grunn for fornøyde kunder.

Personalidè

Til grunn for alt personalarbeid ligger foretakets overgripende mål, samt at alle medarbeidere er like mye verdt uansett kjønn, nasjonalitet, etc.

Vi skal ha et arbeidsmiljø som preges av åpenhet, ydmykhet, ansvar, respekt, tillit og engasjement.

Lederskapet skal være tydelig og konsekvent for på den måten øke samtlige medarbeideres motivasjon og engasjement.

Indus virksomhetsforbindelse

affärssamband

Med en sunn foretakskultur skaper vi et trivelig arbeidsmiljø for Indus personale. Og med det øker vi lojaliteten og på så måte får vi bedre kvalitet på det vi leverer til kunden. En fornøyd kunde kommer tilbake og blir Indus lojal, hvilket leder til økt lønnsomhet.

Ressursidè

Indus skal ha ulike modultyper for å kunne tilby våre kunder kostnadseffektive løsninger ved hvert enkelt behov.

Kompetent personale er vår største ressurs og kompetansen skal opprettholdes gjennom stadig utvikling.

Medarbeidernes påvirkning

Gjennom Indus virksomhetsutvikling arbeider vi med stadige forbedringer med det formål å utvikle og føre foretaket fremover mot oppsatte mål. Alle medarbeidere får med dette mulighet til å påvirke så vel sin egen som foretakets utvikling. Hver annen uke samles gruppene for sammen fange opp og løse eventuelle problemer.

Sertifiseringer

Indus er ISO-sertifisert i kvalitet, miljø og arbeidsmiljø.

Samfunnsansvar

Alt vi gjør på Indus tar vi selv ansvar for. Vi har en effektiv kildesortering og klimakompenserer for den miljøpåvirkningen våre kjøretøy har. I det daglige arbeidet streber vi etter å minimere avfallet og energiforbruket – alt for et bedre miljø.

Hvert år donerer vi penger til Kreftforeningen i håp om at Indus bidrag kan hjelpe forskerne med å komme litt nærmere løsning på kreftgåten. Vi er støttemedlem til Nulltoleranse, en forening som arbeider mot mobbing på skoler. Da vi selv etablerer skoler og barnehager ser vi det som en selvfølge at barn skal kunne gå til lokalene og føle seg trygge og elsket.

Utover dette støtter vi flere lokale idrettsforeninger og skoleprosjekter.

Indus Sverige AB

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Stockholm

Ullevivägen 12 197 40 Bro

Indus Norge AS

Tretjerndalsveien 54
2016 Frogner

Indus Skåne