Godt planlagt med bærekraft i fokus

Å imøtekomme antall barnehageplasser i en kommune er ikke alltid enkelt. Å bygge nytt krever store ressurser og langt framsyn. Velger man å satse på midlertidig barnehagemoduler fra Indus får man en løsning som kan være på plass raskere og som dessuten kan bygges om og ut i ettertid. Indus moduler innebærer toppmoderne trivelige lokaler for et godt arbeidsmiljø og lavt energiforbruk.

Som totalleverandør kan Indus påta seg alt fra grunnarbeider og søknad om byggetillatelse til etablering, leie av møbler, innflytting av møbler og montering av lekeapparater. Når bygningen er på plass sørger vi for at alt fungerer slik det skal og våre serviceteknikere finnes alltid tilgjengelig ved eventuelle justeringer og spørsmål.
For oss er moduler ikke bruk og kast.

For oss på Indus er moduler et bærekraftig alternativ man kan trives med i mange år fremover.

Indus skolmoduler kapprum i skola

Leie barnehagemoduler fra Indus – enkelt og genialt

Pedagoger og barn tilbringer mange timer i en barnehage.
Gjennom enkle og gjennomtenkte løsninger leverer vi på Indus barnehager å trives i.

Å leie moduler er en ideell løsning når det kommer til plassmangel. Selvfølgelig finnes det også muligheter for å komplettere med en personaldel med eget kjøkken, garderobe, kontor og HWC. Det finnes også ferdige konsepter for ulike typer kjøkken. Kjøkkenet har gode arbeidsflater og lagringsplass og inneholder det mest moderne innen utstyr og ventilasjon.

Indus tröskelfritt

Ingen gulvskinner i modulskjøtene – lett å rengjøre

Öra

Akustikktak – for behagelig lyd

Indus ventilation

Komfortvarme i gulv – for triveligere lek på gulvet

Indus tillgänglighetsanpassat

Lyst miljø som er enkelt å rengjøre og som oppfyller alle tilgjengelighetskrav

Oppvarming, miljø og energi

På Indus jobber vi daglig med kvalitets- og miljøspørsmål. Både hva gjelder utviklingen av modulene, samt i vårt daglige arbeid. CSR (Corporate Social Responsibilty = sosialt samholdsansvar) veier tungt hos oss og derfor klimakompenserer og støtter vi ulike organisasjoner.

Indus barnehagemodul F27 har et energiforbruk under 40 kWh/m2/år – dette med vannbårne varmesystem koblet til luft-/varmepumpe. Selvfølgelig kan bergvarme, fjernvarme eller annen oppvarmingskilde tilkobles om ønskelig. Gjennom vannbåren radiatorkrets holdes det en jevn og behagelig temperatur i lokalene.

  • Lavest energiforbruk
  • Velisolert
  • Bygget av svensk tre
  • Klimakompensert
Indus moduler förskola Mossen göteborg

Brannklassifisering

Våre barnehagemoduler er bygget i henhold til BR1 – R60 (brannklasse). For barnehagepaviljonger i to etasjer er dette et krav.

Indus skolmoduler Göteborg

Referanser

Indus Sverige AB

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Norge AS