Nyhet

LØKEN BARNEHAGE – AURSKOG-HØLAND KOMMUNE

Vi på Indus Norge AS er stolte over å kunne vise frem vårt rykende ferske prosjekt til Løken Barnehage i Aurskog-Høland Kommune.

Eksisterende barnehage på Løken skal rives, og ny barnehage skal bygges. I mellomtiden er det behov for en midlertidig barnehage, og en barnehagepaviljong fra Indus Norge AS ble løsningen for kommunen.

Paviljongen består av 22 stk moduler av typen Nordic-Line. En modulserie som ble tatt frem for å kunne dekke våre kunders behov for så vel korte som lange leieperioder.

Nordic-Line modulene er produsert av Indus, og er primært tilpasset barnehager, men kan også benyttes til skoler, hvor funksjonalitet og brukervennlighet er satt i høysetet.

Paviljongen til Løken barnehage består av 3 avdelingersom inneholder base, grupperom, kjøkken, stellerom, garderober og toaletter, samt en egen avdeling med kontorer og arbeidsplasser, garderober, kjøkken og toaletter til de ansatte.

Den første uken i juli ble paviljongen overlevert til forventningsfulle og fornøyde brukere, som gleder seg til å ta de nye lokalene i bruk.

Indus Sverige AB

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Norge AS