Kontormoduler, fra det enkle til det ekslusive!

Indus er et selskap som alltid ligger i forkant og som arbeider med bærekraftige, behovstilpassede og moderne lokaler. Alle kunder er unike og alle har ulike behov.

Trenger bedriften din mer kontorplass?

Indus har ulike modulmodeller å velge mellom. De holder god standard, og planløsningen kan tilpasses etter behov og over tid. Vi har moduler både til salgs og for utleie. Våre eldre moduler er robuste, praktiske og passer for dere som har behov for moduler i inntil 24 måneder. Våre nyproduserte moduler oppfyller kravene som stilles til et moderne kontor, har trefasade, god takhøyde og lyse, romslige arealer med nettverksuttak ved hvert skrivebord.

Behovstilpassede og fleksible løsninger

Kontor, garderobe eller møterom? Vi vet at alle bedrifter har ulike behov og derfor kan våre moduler tilpasses din virksomhet og dine ønsker. Det finnes et stort utvalg av tilvalg som møbler, annet inventar, kjøling, solskjerming, etc.

En annen stor fordel med våre moduler er at de er flyttbare. Det innebærer at du som kunde kan utøke eller redusere dine kontorarealer etter behov. Vi leverer et standardisert modulkonsept for rask etablering.

Vi tar klimaspørsmålet på alvor

Indus sine nyproduserte kontormoduler er bygget og produsert i Sverige med tre fra svenske skoger. De er godt isolert, har lavt energiforbruk og oppfyller høye kvalitets- og miljøkrav. Du som kunde kan med andre ord føle deg trygg på at din modul etterlater et så lite klimaavtrykk som mulig. Velger du solceller som tilvalg kan du redusere klimapåvirkningen enda mer.

La oss løse dine plassbehov

Med over 40 år i bransjen kan Indus tilby klimasmarte, moderne og fleksible moduler som leveres raskt for smidig etablering. Har du spørsmål eller tanker om hvordan våre produkter kan hjelpe deg og din virksomhet, er du hjertlig velkommen til oss på Indus. Vi løser dine plassbehov.

Ta kontakt så forteller vi deg mer!

  • Beskyttet av Google reCaptcha.
Indus Sverige AB

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Norge AS