Midlertidige barnehager

Når behovet for flere avdelinger til en eksisterende virksomhet, eller behovet for en ny barnehage melder seg, har vi løsningen.
For oss på Indus er det en selvfølge at vi lytter til våre kunders behov. Når vi forhørte oss med pedagoger og bestillere om hva de anså som viktig for å gjøre en barnehage mer enn bra, fikk vi følgende svar:

►Barnas trivsel
►Et godt arbeidsmiljø for pedagogene
►Lyse og trivelige lokaler

Når barna i dag går inn i en midlertidig barnehage handler det ikke om brakker – det handler om toppmoderne paviljonger som oftest klarer de tre ovenstående punktene bedre enn en permanent bygning. I alle fall om du velger en barnehagepaviljong fra Indus.

Med en Indus barnehage oppår du dette.

Personalet og barna oppholder seg i et lyst miljø som er lett å rengjøre, og der alle krav til tilgjengelighet innfris. Planløsningen tilgodeser alles behov i form av vel proporsjonerte fellesrom hvor hvile-/lekerom ligger i direkte forbindelse.

Ønskes en egen del for personale, kan dette komplettere avdelingen. Personalet får da et eget kjøkken, kontor, garderobe, samt toalett.

 

Det geniale er ofte det enkle.

Både pedagoger og barn tilbringer mange timer hver dag i barnehagen. Vi på Indus ønsker å gjøre lokalene så trivelige som mulig for alle. Ved hjelp av enkle, gjennomtenkte løsninger er Indus´ barnehager trivelige å være i.

  • Akustikktak = behaglig lyd i rommene
  • Nærværestyrt ventilasjon = energieffektiv og økonomisk
  • Store garderober = god plass når barna skal ta av/på ytterklær

Gjennom vårt store utvalg av tilbehør setter vi, sammen med dere, opp en barnehage som fremmer lek og et trygt og godt arbeidsmiljø.

Helt enkelt et lokale man trives med.

Har dere behov for en barnehage raskt så har vi på Indus løsningen. Les under for ytterligere informasjon om hva vi kan tilby og nøl ikke med å kontakte en av våre selgere på telefon +47 63 86 61 00.

Brosjyre barnehage

Last ned nå

Tilvalg barnehage

Last ned nå

Planløsning – barnehage for to avdelinger

Slik kan en to avdelings barnehage se ut

Last ned nå
Indus Sverige AB

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Stockholm

Ullevivägen 12 197 40 Bro

Indus Norge AS

Tretjerndalsveien 54
2016 Frogner

Indus Skåne