Framtidens lokaler

Indus leier ut lokaler man trives med. For å gjøre det enda mer trivelig for deg tilbyr vi et bredt spekter av ulike tilvalg som kommer til å forenkle din hverdag. Det vi leverer mest er ulike typer alarmer, heiser, møbler, solavskjerming og datainstallasjoner. Men det er din fantasi som bestiller som setter grensen for hva vi kan tilby sammen med lokalene du leier av oss.

Takket være vårt nære samarbeid med en rekke leverandører over hele landet kan vi i prinsippet tilby hvilket tilbehør som helst til en fordelaktig pris. I våre tilvalgskataloger har vi listet opp noen av de tilvalgene vi tilbyr. For at leieperioden skal bli så bra som mulig er det du som bestiller som bestemmer hva som trengs. Våre paviljonger er utstyrt med en basis som gjør at de kan brukes akkurat slik de er. Men ønsker du en annen farge, ekstra utstyr eller ferdigmøblerte lokaler så løser vi selvfølgelig dette.

Ring en av våre selgere for å få ytterligere informasjon eller kanskje bare for å få inspirasjon. Indus tilvalg kommer til å forenkle din hverdag.

Les nedenfor for ytterligere informasjon rundt hvilke tilvalg som passer deg best, eller nøl ikke med å kontakte en av våre selgere på telefon 63 86 61 00.

 

Kontakt oss

Tilbehørsbrosjyre barnehage

En enklere brosjyre med et utvalg av hva vi kan tilby deg som leier en barnehage fra Indus

Last ned nå

Tilbehørsbrosjyre skole

En enklere brosjyre med et utvalg av hva vi kan tilby deg som leier en skole fra Indus

Last ned nå

Tilbehørsbrosjyre kontor

En enklere brosjyre med et utvalg av hva vi kan tilby deg som leier en kontor fra Indus

Last ned nå
Indus Sverige AB

Box 538
442 15 Kungälv

Indus Stockholm

Ullevivägen 12 197 40 Bro

Indus Norge AS

Tretjerndalsveien 54
2016 Frogner

Indus Skåne