Lokaler man trives med.

Indus leier ut lokaler man trives med. For å gjøre det enda mer trivelig for deg tilbyr vi en rekke ulike tilbehør som kan forenkle din hverdag. De vanligste tilbehørene er ulike typer alarmer, heis, møbler, solavskjerming og datainstallasjoner.
Takket være et godt samarbeid med våre leverandører kan vi i utgangspunktet tilby alle typer tilbehør til en fordelaktig pris. I våre tilbehørskataloger har vi listet opp noen av de mest vanlige. For at leieperioden skal bli så bra som mulig, så er det bestilleren som vet hva det er behov for.
I utgangspunktet er våre paviljonger klare til bruk. Men ønsker du en annen utvendig farge, ekstra utstyr eller kanskje ferdig møblerte lokaler, så løser vi selvsagt dette.
Ring en av våre selgere for informasjon, eller bare om du bare trenger inspirasjon. Indus tilbehør kommer til å forenkle din hverdag.
Les under for ytterligere informasjon om hvilke tilbehør som passer deg best eller nøl ikke med å ta kontakt med en av våre selgere på telefon +47 63 86 61 00.

 

Takket være et godt samarbeide med våre leverandører kan vi i utgangspunktet tilby alle typer tilbehør til en fordelaktig pris. I våre tilbehørskataloger har vi listet opp noen av mest vanlige.

For at leieperioden skal bli så bra som mulig, så er det bestilleren som vet hva det er behov for.
I utgangspunktet er våre paviljonger klare til bruk. Men ønsker du en annen utvendig farge, ekstra utstyr eller kanskje ferdig møblerte lokaler, så løser vi selvsagt dette.

Ring en av våre selgere for informasjon, eller bare om du trenger inspirasjon. Indus tilbehør kommer til å forenkle din hverdag.

Tilbehørsbrosjyre – barnehage

En enklere brosjyre med et utvalg av hva vi kan tilby deg som leier en barnehage fra Indus

Last ned nå

Tilbehørsbrosjyre – skole

En enklere brosjyre med et utvalg av hva vi kan tilby deg som leier en skole fra Indus

Last ned nå

Tilbehørsbrosjyre – kontor

En enklere brosjyre med et utvalg av hva vi kan tilby deg som leier en kontor fra Indus

Last ned nå
Indus Sverige AB

Ängsvägen 9 Box 228 444 23 Stenungsund

Tel: 0303-390 400

info@indus.se
Indus Stockholm

Ullevivägen 12 197 40 Bro

Tel: 08-409 195 00

stockholm@indus.se
Indus Norge AS

Tretjerndalsveien 54
2016 Frogner

Tel: +47 63 86 61 00

info@indus.no
Indus Skåne

Tel: 040-785 60

skane@indus.se